fbpx
//Agrarische verzekeringen

Agrarische verzekeringen

Heeft u uw agrarische verzekeringen ondergebracht bij Delta Lloyd verzekeringen via de Rabobank?

De Rabobank heeft besloten om de samenwerking met Delta Lloyd te beƫindigen. Ze stellen voor om de bestaande polissen welke bij Delta Lloyd zijn gesloten over te sluiten naar Interpolis. Waarom zou u uw verzekeringen willen oversluiten wanneer u tevreden bent? Assurantiekantoor Wormgoor biedt u de oplossing. Wij hebben al jaren naar tevredenheid een agentschap bij Delta Lloyd Verzekeringen. Wij kunnen een verzoek indienen, welke is voorzien van uw handtekening, om uw verzekeringen via ons agentschap voort te zetten.

Wanneer de verzekeringen via ons agentschap lopen, kunt u gebruik maken van de service die wij u als tussenpersoon bieden. Denkt u hierbij aan een goede telefonische bereikbaarheid binnen de kantooruren. Wanneer u een schade heeft, zullen wij u hierin zoveel mogelijk ontzorgen. Wij onderhouden de contacten met de verzekeraar, zodat u zich met uw bedrijf kunt blijven bezig houden.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0545-475075. U kunt ons ook mailen of het contactformulier op onze website invullen.

Foto door: Ntone

2014-10-09T13:48:00+02:00