fbpx
//Zorgverzekering 2018

Zorgverzekering 2018

Jaarlijks maken de zorgverzekeraars in november de nieuwe premies voor het komend verzekeringsjaar weer bekend. Wat verandert er binnen de basisverzekering en de aanvullende verzekering? Wat wordt het eigen risico? We hebben er allemaal mee te maken. Dit is weer dé uitgelezen kans om de zorgverzekering goed onder de loep te nemen, zodat je voor het nieuwe jaar goed bent verzekerd.

Wat is voor jou belangrijk?

Veel of weinig fysiotherapie? Wel of geen tandartsdekking? Of zijn de alternatieve geneeswijzen een must om goed verzekerd te hebben. Jij kent jezelf het beste en jij kunt het best beoordelen wat goed voor jou en je gezin is.

Particulier of ZZP’er?

Als tussenpersoon zijnde willen wij onze klanten hierin helpen. Ben je een particuliere relatie of een ZZP’er; jij en je gezin kunnen ook met de zorgverzekering bij ons terecht. Via onze website kun je de zorgverzekeringen vergelijken en de premie voor het komend jaar berekenen. Ben je een particuliere klant, klik dan hier. Ben je ZZP’er, klik dan hier. Heb je een bedrijf en wil je een collectieve verzekering voor je medewerkers, neem dan contact met ons op.

Declareren

Het declareren wordt steeds eenvoudiger. Waar je een paar jaar geleden nog declaratieformulieren moest invullen en deze samen met de originele zorgnota naar de verzekeraar moest sturen, gaan declaraties nu digitaal. Verzekeraars gaan met hun tijd mee en velen van hen hebben een handige app ontwikkeld. Vul hier je gegevens in, maak een foto van de factuur en dien het in. Snel en eenvoudig.

De regie in eigen hand

Je hebt het zelf in de hand. Op een eenvoudige manier kun je zelf de zorgverzekering voor verzekeringsjaar 2018 regelen.  Mocht je betreffende de zorgverzekering nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons kantoor.

 

 

Foto: unsplash/freestocks

2018-01-04T15:50:33+02:00