fbpx
/Hypotheken
Hypotheken 2014-06-06T13:19:48+02:00

U heeft uw droomhuis gezien en wil weten of u hiervoor een hypotheek kunt krijgen. Of u zit nog helemaal goed in uw eigen woning en wilt nu eindelijk eens aan die uitbouw beginnen. Binnen ons kantoor hebben wij ervaren hypotheekadviseurs om u te adviseren met uw bestaande of nieuwe hypotheek.

Wij bieden een transparant advies. Wij hebben ingangen bij meerdere banken en kunnen goed beoordelen welke hypotheek het best bij uw wensen past.
Het eerste gesprek is het inventariseren. Wat zijn uw wensen, hoe is uw gezinssituatie, wat is uw uitgavepatroon? Allemaal informatie welke wordt meegenomen in het gesprek. Uw adviseur zal in begrijpelijke taal zijn advies geven.

Ook wanneer de hypotheekofferte is aangevraagd, zal deze middels een persoonlijke afspraak worden toegelicht. Wij vinden het belangrijk dat u van begin tot eind een goed gevoel heeft bij het advies. Het gehele offertetraject wordt bewaakt en wij zullen voor u de gesprekken voeren met de banken.

Wanneer u tijdens het traject met vragen komt te zitten, helpen onze adviseurs u graag. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail; wat u het beste uitkomt.

Wij staan garant voor een eerlijk en oprecht advies. De lijnen zijn kort, de drempel is laag. Wij zijn er voor u.