fbpx
/Zakelijk
Zakelijk 2017-02-08T09:53:16+02:00

Inkomensverzekeringen

Of u nu ZZP’er bent u of bent DGA met werknemers in dienst. Het is van belang dat u uw verzekeringen, zowel voor uzelf als voor het personeel, goed hebt geregeld.
Bent u straks verzekerd van een goed pensioen? En heeft u een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering wanneer u zelf (langdurig) uit de running bent?

En hoe is uw personeel verzekerd? Hierbij mag u denken aan personeelsverzekeringen als de ziekteverzuimverzekering, de WIA aanvulling en het WGA Hiaat.

Schadeverzekeringen

Hoe bent u verzekerd wanneer uw bedrijf door een grote schade stil komt te liggen? De vaste lasten zullen doorgaan terwijl de productie stil ligt. Dit zijn situaties waar u als ondernemer niet aan wilt denken. Helaas komen deze in de praktijk wel voor. U begrijpt het belang om deze risico’s in te dekken.

Hoe is uw personeel verzekerd wanneer ze in de auto op de weg zitten? En zijn uw goederen goed verzekerd tijdens het transport? U bent bezig met dat grote bouwproject. Heeft u een goede CAR verzekering als er onverhoopt iets gebeurd waarvoor u aansprakelijk wordt geacht?

Assurantiekantoor Wormgoor heeft een zakelijke afdeling. De adviseur en de commerciële binnendienst adviseren u graag, zodat u de risico’s goed hebt ingedekt. Middels een afspraak worden de risico’s beoordeeld. Aan de hand hiervan wordt er gekeken naar de verzekeringen welke voor u noodzakelijk zijn.

Wanneer er een schade is mag u contact opnemen, zowel telefonisch als per e-mail. Wij zullen de schade voor u in behandeling nemen, zodat u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. U heeft immers wel wat beters te doen.