fbpx
//HuntingRUN

HuntingRUN

Op 31 mei 2015 vindt in Lichtenvoorde voor de eerste keer de HuntingRUN plaats. Een sportief evenement voor het goede doel, waar Wormgoor Assurantiën samen met Nh1816 Verzekeringen een bijdrage aan levert.

Het evenement is georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Huntington. Initiatiefneemster Manouk te Hennepe maakt de gevolgen van de ziekte van dichtbij mee in haar familie. Helaas is er op dit moment te weinig geld beschikbaar om goed onderzoek te doen naar de ziekte van Huntington.

Manouk legt zich daar echter niet bij neer en samen met haar partner Stef Dusseldorp maakt ze zich sterk voor de inzameling van donaties. Manouk en Stef hebben bovendien contact met gespecialiseerde artsen, zodat het geld dat zij ophalen ook direct wordt aangewend voor de bestrijding van de ziekte van Huntington.

Wij steunen hun doel en zijn er trots op om hoofdsponsor te zijn van de HuntingRUN. Graag betrekking wij u ook bij dit evenement. Wij nodigen u van harte uit om ook deel te nemen aan de run, die 5 km lang is.

Doet u mee? Stuur dan een berichtje naar info@wormgoor.net. Wij doen graag de aanmelding voor u en betalen het startbewijs.

Wij kijken ernaar uit u op 31 mei te begroeten aan de start van het parcours. Ook als supporter bent u natuurlijk van harte welkom.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van

Assurantiekantoor Wormgoor

Grotestraat 32
7151 BD  Eibergen
T: 0545 – 475 075

Rapenburgsestraat 28a
7131 CZ  Lichtenvoorde
T: 0544 – 378 162

E: info@wormgoor.net
I: www.www.verzekering-eibergen.nl

2015-06-03T09:39:41+02:00